Menukaart

Voorgerechten:    Stokbrood met kruidenboter                                                            4,50
                          Uiensoep                                                                                       5,50
                          Tomatensoep                                                                                 4.75                                                                                   
 
Hoofdgerechten:  Kaasfondue met groenten en brood                                                 15,00
                          Kogelbiefstuk van Angusrund *                                                       16,50
                              "        met champignonsaus  *                                                    17,25
                              "        met pepersaus  *                                                             17,25
                          Schnitzel "de Gheijt" met ui, spekjes, champignon, kaas en ei  *      16.50
                          Spareribs   *                                                                                 16.50
                          Zalmfilet met witte wijnsaus, garnalen en kappertjes   *                    16.50
                          Vispannetje, mix van verschillende soorten vis in saus   *                 16.50
                          Maaltijdsalade Tonijn                                                                     12.95
                          Maaltijdsalade Gheijtekaas                                                            12.95
                          * geserveerd met huisgemaakte friet en salade
                          Kroket of frikandel                                                                           6,50
                          Frikandel speciaal                                                                           6.80
                          Kinderschnitzel                                                                               9.50
                          -alle geserveerd met friet en appelmoes
 
Nagerechten:      Verse aardbeien met ijs en slagroom                                             seizoen
                          Dame blanche                                                                                 6.75
                           Kinderijsje                                                                                      4.00